Партията на Слави Трифонов откри свой офис във Враца /снимки/

Партията на Слави Трифонов откри свой офис във Враца /снимки/ Днес преди обед във Враца бе открит офис на новоучредената партия „Има такъв народ“, видя агенция BulNews. Помещението е точно срещу входа на областната дирекция на полицията и от понеделник ще посреща симпатизанти и желаещи да се влеят в проекта на Слави Трифонов.
Координаторът за общината Гергана Пепиева и нейните заместници Милчо Стефанов и Валери Алексиев посрещаха гостите на събитието.
„Много се радвам да ви приветствам с добре дошли на първото в България откриване на офис на политическа партия „Има такъв народ”. Събрали сме се днес тук - съмишленици, хора различни, с различен сттатус, различно образование, различни по възраст, но с една единствена обща цел и тя е за благото и за доброто на България”, заяви Гергана Пепиева.
За тържеството от София бяха пристигнали зам.-председателят Тошко Йорданов и гл. секретар Виктория Василева.
Офисът беше осветен от отец Галин, след което областният координатор за Врачанско Георги Георгиев даде думата на гостите.
„Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти, като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов.
„Трябва много да се подкрепяте, да вярвате в това, което правите. Вече имате божията благословия, така че ви остава работа, много кураж, много сила и много вяра”, пожела на събралите се Виктория Василева.
Тържеството завърши със стилен коктейл, на който присъстваха много симпатизанти на „Има такъв народ“.
19.09.2020, 11:07 часа
11640 6
Коментари

haha

19.09.2020, 22:04 часа
Колко е прост народа щом си избира Batse и се радват на някъв жалък кмет с образование от някакъв измислен Благоевградски университет, сещингс?

гледа субсидиите-Славчо

19.09.2020, 21:12 часа
Баси простия народ да се връзва на отрепка като дългия!Кашмер!!!

Избирател

19.09.2020, 14:02 часа
Време е да се изберат новите гладни лапачи ,на нас ни трябват политици от Япония хубава страна достойни хора дано ни помогнат а тия нашите да ги пратим в Китай там знаят как да се оправят с тая сган наща

тъпунгери

19.09.2020, 12:18 часа
щом има тъпунгери които харесват пожарникар да ги управлява, значи ще се намерят и глупаци да гласуват за този гнусен сатанист-чалгар. Лошото е че времето изтича, население намалява и се циганизира , нищо че ходи по новоасфалтирани улици и тротоари.

Бако

19.09.2020, 11:40 часа
Айдее вече има и чалга-партия в БГ.Ама то и чалгари има бол,така че със сигурнотс ще има членска маса.

Черепя

19.09.2020, 11:37 часа
Само да не мине Бочето с жипката, че активистите ще се качат полвината вътре :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha