Огнен ад! Жена едва не изгоря жива при пожар в дома си във Видин

Огнен ад! Жена едва не изгоря жива при пожар в дома си във Видин Жена е пострадала при пожар в дома си във Видин, съобщиха от полицията в областния град.
Сличилото се е от петък. Около 9.30 часа е получен сигнал за огъня. На мястото веднага се отзовал екип на Пожарната в Белоградчик. Огнеборците потушили пламъците и спасили апартамента. При пожара е пострадала 58-годишната обитателка на жилището. Вследствие на произшествието е унищожено домашно имущество.
Причината, довела до него, е небрежност при боравене с открит огън.
Същия ден огнеборците реагирали и на три сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в землищата на селата Иново, Шишенци и Гъмзово.
На следващия ден пожарникарите се отзовали на три сигнала без материални щети, като екипите се борили запалени сухи треви в землищата на Видин и Гъмзово.
На 20 септември огнеборците потушили запалени сухи треви в Димово и в ж.к. „Бонония“ в областния град, при двата пожара няма нанесени материални щети.
Вчера, след получен сигнал в 6.33 часа, пожарникарите гасили запалени сухи треви и храсти в землището на Иново. При пожара няма нанесени материални щети.

*Снимката е илюстративна
21.09.2020, 10:14 часа
2791 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha