Полша отчита ново рекордно увеличение на случаите на COVID-19 за денонощие

Полша отчита ново рекордно увеличение на случаите на COVID-19 за денонощие Полша отчете 1 587 нови случая на коронавирус за последното денонощие, съобщи в Туитър полското здравно министерство. Това е най-голямото увеличение на случаите на коронавирус за денонощие от началото на пандемията, предаде Ройтерс.
В Полша, която е с население от 38 милиона души, общият брой на установените инфекции е 84 396, включително 2 392 смъртни случая.
Словакия също отчита рекорд в новооткритите случаи на коронавирус и то за трето поредно денонощие. За последните 24 часа потвърдените инфекции там са 419, съобщи в профила си във Facebook премиерът Игор Матович. Словакия е една от страните с най-ниска смъртност от коронавируса в Европа.
Нов рекорд при заразените с коронавирус за денонощие отчита и Грузия - 265 нови случая. Така инфекциите там от началото на пандемията стават общо 4 664, съобщи специализираният правителствен сайт за коронавирусната инфекция, предаде ТАСС. Стойностите за последните три дни също бяха рекордни.
25.09.2020, 14:38 часа
976 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha