Полицията с ударни проверки по пътищата в Монтанско

Полицията с ударни проверки по пътищата в Монтанско Полицията в Монтана със засилени проверки по пътищата. Те ще продължат до 15 октомври, съобщават от МВР.
По време на проверките се следи за спазването на ограниченията на скоростта, като униформените използват всички налични средства за контрол. Полицейски екипи са  разположени в населените места, както и на рискови участъци от пътната мрежа I, II и III клас.
832 автомобила и 1088 души са проверени в областта при специализирана полицейска операция за безопасност на движението в дните от 2 до 8 октомври.
Съставени 151 акта и 167 фиша. При проверките на пътя са заловени двама водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол в размер между 0.5 и 1.2 промила и двама неправоспособни. 37 акта са съставени за неизползване на колани и каски. Глобени са 9 пешеходци и 1 велосипедист. За неспазване на пътни знаци и маркировки са наложени санкции на 53 водачи. С технически средства за контрол на скоростта са установени 413 нарушения. Пътните полицаи са връчили и 63 електронни фиша за нарушения на скоростта.

*Снимката е илюстративна
11.10.2020, 12:54 часа
1968 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha