Невиждан сеир в Монтана! Палавница направи бибитка на загорял шофьор /скандално видео/

Невиждан сеир в Монтана! Палавница направи бибитка на загорял шофьор /скандално видео/ Невиждан сеир се е разиграл вчера следобед в центъра на Монтана, научи агенция BulNews.  
На паркинга на блок на ул. "Климент Охридски", близо до автогарата в града, циганка е облекчила загорял шофьор на задната седалка в камиончето му.
Мястото обаче е доста оживено през деня и до този момент хората не са виждали да се разгарят толкова горещи страсти.
Случващото се не е останало незабелязано от живущи в блока, които са документирали във видео цялото изпълнение. Клиповете бяха изпратени до медията ни с молба да бъдат публикувани, за да видят повече хора какво се случва в центъра на града посред бял ден.
На тях ясно се вижда как жена прави орална любов на шофьора в камиончето, веднага след което си тръгва. Част от зрителите на сексуалния акт дори я питат дали е успяла да изкара 10 лв., а похотливата девойка се хвали, че е заработила цели 50 лв. Авторите на видеозаписа дори казват и регистрационния номер на возилото - М 5708 ВК.
Така от днес всички вече ще знаят цената на експресната услуга и могат да поздравят шофьора, който май ще се превърне в един от най-популярните хора в Монтана. Честито!



14.10.2020, 11:29 часа
23227 3
Коментари

Debelia

22.02.2021, 18:33 часа
Кво ве,завиждате ли пидали такива!

Анго

14.10.2020, 22:49 часа
Номер не ти трябва.Тази и други братчетки ги има по всяко време покрай автогарата в Монтана. Никой не ги закача работят си безпроблемно по всяко време на деня както се вижда от видеото.

Митьо Джама

14.10.2020, 21:07 часа
А номера на колежката имате ли? За един преател питам.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha