Храните, които не се ядат, докато имаме болка в главата

Храните, които не се ядат, докато имаме болка в главата Ако често ви боли глава, трябва да се откажете от някои видове сирена, авокадото, цитрусовите сокове и червеното вино, пише испанското издание „La Vanguardia". Както отбелязват диетолозите Сандра Бейкър и Алваро Санчес, различни фактори могат да причинят главоболие.
"Когато периодично се появяват главоболия, е важно да се открие причината и да се консултирате с лекар. Освен това, трябва да се направят промени в диетата и хранителните навици, които в случай на леко до умерено главоболие могат да подобрят общото състояние", обясни Бейкър.
По-специално, СИНЬОТО СИРЕНЕ трябва да се избягва при главоболие. Това се дължи на факта, че то съдържа голямо количество хистамин. По същата причина трябва да ограничите употребата на ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ и фрешове, които също са богати на хистамин и имат съдоразширяващ ефект.
Според експерти КАФЕТО също може да причини главоболие.
Поради високото съдържание на хистамин, хората с главоболие трябва да изключат от менюто си и АВОКАДОТО, въпреки че то е богато на здравословни витамини и полезни за сърцето мастни киселини.
Според експерти КАФЕТО също може да причини главоболие.
18.10.2020, 13:00 часа
1086 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha