„Серпио“ внедри нова техника в завода си за PVC и алуминиева дограма във Враца /снимки и видео/

„Серпио“ внедри нова техника в завода си за PVC и алуминиева дограма във Враца /снимки и видео/ „Серпио“ внедри модерна техника в завода си за PVC и алуминиева дограма във Враца, научи агенция BulNews. 
Лидерът в бранша печели европейски проект и със средствата закупува модерна техника за производство на PVC дограма на стойност 790 000 лева. След отварянето на новата база, дружеството отчита 30% ръст на приходите, благодарение на иновативната техника и спечеленото доверие на редовните клиенти.
Една от най-старите фирми в града разполага със собствена производствена и складова база, изградени по европейски стандарт, които са оборудвани със съвременни машини с висока производителност.
„Серпио“ има над 200 дългогодишни партньора от цялата страна, които се доверяват на услугите на една от водещите фирми на територията на града.
Производственият цикъл е напълно затворен и там се изработват PVC и алуминиева дограма, обков, стъкла и стъклопакети, первази, вътрешни щори /хоризонтални и вертикални/ и комарници. 
Огромното хале на новия завод на „Серпио“ се намира на бул. „Мито Орозов“ №28. Фабриката се мести на новия адрес на 15 януари 2019 година, където на внушителните 5 000 квадратни метра се произвежда целият асортимент от дограми.
Във фирмата работят специалисти в бранша, за които са осигурени удобства и приятна атмосфера в основно ремонтираните помещения.
Свидетелство за коректността на лидера в производството на дограма е, че няма никакви задължения - нито към държавата, нито към служителите и партньорите си.

21.10.2020, 08:40 часа
6616 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha