Извънредно! COVID-19 удари във Врачанския театър, отменят се всички представления

Извънредно! COVID-19 удари във Врачанския театър, отменят се всички представления Двама души от администрацията на врачанския драматично-куклен театър и един актьор са заразени с коронавирус, научи агенция BulNews.
Още един член на трупата е карантиниран, тъй като в семейството му има позитивен резултат към заболяването, съобщи директорът на културната институция Веселин Мезеклиев.
Това е и причината да се отменят всички представления до края на октомври. 
Публикуваме целия текст на обръщението на Мезеклиев:

"Уважаеми зрители, представленията на Драматично-куклен театър Враца планирани за месец октомври се отлагат. Закупените билети можете да презаверите за месец ноември или да получите обратно парите си до 31 октомври. Касата на театъра работи всеки ден от 14.30 до 19.30 ч.
Съжаляваме за причиненото неудобство, но двама души от администрацията и един от творческия състав имат положителен резултат от PCR-теста. Още един член на трупата е карантиниран, тъй като в семейството му има позитивен резултат към заболяването .
Всички сцени и помещения на територията на врачанския театър са дезинфекцирани. Всички колеги и служители са информирани и при симптоми, сходни с тези на корона-вируса, веднага ще търсят съдействие при личните  си лекари .
Очаквайте нова премиера в първата десетдневка на ноември, която надяваме се, да играем в нормални условия."

 
20.10.2020, 12:27 часа
4960 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha