Двама общински съветници от Враца са с коронавирус, сесията на местния парламент ще е онлайн

Двама общински съветници от Враца са с коронавирус, сесията на местния парламент ще е онлайн Двама общински съветници от Враца са заразени с коронавирус, научи агенция BulNews. 
Първият позитивен тест е от преди няколко дни, а тази сутрин още един местен сенатор е дал положителен резултат за наличието на заразата. Информацията бе потвърдена от председателя на общинския съвет Владимир Христов.
Вече е взето решение заседанието на местния парламент да се проведе онлайн, за да се предотврати разпространението на COVID-19, тъй като на сесиите присъстват както представители на администрацията и медиите, така и граждани. Заседанията на Постоянните комисии са отложени и ще се проведат в понеделник, отново чрез видеовръзка. За целта се проверява готовността на сенаторите и достъпа им до добра интернет връзка на компютърно или мобилно устройство, поддържащо приложението ZOOM.
„Смятам, че ситуацията е извънредна и не бива да подлагаме живота и здравето на колегите под заплаха“, каза Христов.
22.10.2020, 13:16 часа
4493 3
Коментари

СевдаТВ и Вожда с жипката

22.10.2020, 16:12 часа
Затворете училищата кауни!И гласувайте инзвънредна субсидия за тубдиспансера и болницата!В кухите алчни главици,няма ли поне малко разум?

врачанин

22.10.2020, 13:48 часа
Защо не се пишат с имената заразените, как да се изолират контактните лица когато всичко е много тайно?

!!!

22.10.2020, 13:45 часа
Ако им се наложи по съвест ли ще гласуват.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha