Раликрос "Видин 2020" ще се проведе през почивните дни

Раликрос "Видин 2020" ще се проведе през почивните дни Тази събота и неделя ще се проведе състезанието по раликрос "Видин 2020". 39 са подадените заявки към момента за автомобилното шоу, което ще се проведе на летището до село Иново, каза Иван Иванов от видинския "Жико-моторспорт".
"През този уикенд ни очаква едно автомобилно шоу. Имаме подадени 39 заявки, което е рекорд за България. За тази и миналата година не е имало толкова много автомобилни състезатели в нито един раликрос. Ще дойдат състезатели от различни клубове от цяла България - от Бургас, Ботевград, Криводол, Видин, София... От Неготин - Сърбия също ще имаме участие.
Подготвяме трасето. Почти е готово всичко. В 17 часа в събота започва първият тур за квалификация. В неделя в 9 часа започва вторият тур за квалификация, след което има официално откриване от 10.30 часа от кмета на общината, д-р Ценков. Тук е мястото да благодаря на целия екип на Община Видин, че в тези условия на пандемия, ние успяхме да направим състезанието. Понеже е и последен кръг от шампионата, тук и ще се решат шампионските титли.
В 11.30 е вторият тур за квалификация, в 12.30 - полуфинали и финалите ще са около 14 часа. След това предстои награждаване на победителите..."
Купи са подсигурени от Община Видин, а наградният фонд е над 1 500 лв.
23.10.2020, 16:35 часа
863 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha