АСК "Старт М Криводол" доминира на рали кроса във Видин /снимки/

АСК "Старт М Криводол" доминира на рали кроса във Видин /снимки/ Във Видин се проведе финалния кръг от Националния шампионат по рали крос.
Организатори на спортното събитие бяха Община Видин, АСК "Жико-Моторспорт" и Автомобилната федерация на България. Рали крос "ТИП Видин 2020" бе част от програмата на Общината, посветена на Димитровден.
В него се включиха 32 участници от България и Сърбия.
Състезанието се проведе на летището край село Иново и бе открито официално от кмета на Видин Цветан Ценков. Независимо от тежките условия на пистата заради дъждовното време, състезанието протече нормално. Церемонията по официалното награждаване на победителите се състоя в късния следобед. Купите на най-добрите връчи заместник-кметът на Видин Борислава Борисова.
При финалното класиране в Дивизия 3 I-то място спечели Методи Тодоров от АСК "Старт М Криводол”, на II-ро и III-то място се подредиха Момчил Младенов и Ивайло Иванов от същия клуб.
В Дивизия 2 челната позиция зае Светослав Миков от АМК Ботевград, следван от Владимир Димитров, пак от  АМК Ботевград и Пламен Цветанов от АСК "Старт М Криводол".
Шампионът в Дивизия 1 е Мирослав Цветанов от АСК "Старт М Криводол", а след него са представителите на АСК "Жико-Моторспорт” Александър Томов и Ханко Бориславов.
Победител в отборното класиране стана АСК "Старт М Криводол".
Беше връчена и традиционната "Купа Лада". При надпреварата там победител е Момчил Младенов.
От АСК "Жико-Моторспорт" също дадоха отличие- за постигнато най-добро време на пистата, което отиде при Иван Живков – състезател на АСК "Старт М Криводол".
Организаторът на "Ретро парад Видин" Иван Цолов даде награда за най-атрактивен състезател, която спечели Ивайло Здравков от  АСК "Жико-Моторспорт".
По време на състезанието бяха отправяни призиви към зрителите да се съобразяват с противоепидемичните мерки и да спазват необходимата дистанция. 
26.10.2020, 09:45 часа
1317 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha