Община Видин търси млади предприемачи от Северозапада за обучение по проект

Община Видин търси млади предприемачи от Северозапада за обучение по проект Община Видин търси младежи от Северозапада за обучение по предприемачество в туризма, съобщават от местната управа.
Във връзка с реализирането на проект „СТЪПКИ“ общината отправя покана към младите хора, които се интересуват от започване на собствен бизнес в областта на туризма за участие в подбор за предстоящо обучение по предприемачество. 
Търсят се младежи над 18 години от областите Видин, Враца и Монтана, жители на трансграничния регион България - Сърбия, които са все още ученици, с предстоящо завършване на своето средно образование, студенти или безработни. 
Обучението ще се проведе като част от проект „Укрепване на туристическото предприемачество и насърчаване на услугите – СТЪПКИ”, № CB007.2.13.077, реализиращ се по Програмата Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество между България и Сърбия 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз. 
Обучението ще бъде организирано и проведено с 3 смесени групи от по 45 обучаващи се от Сърбия и България от целевия трансграничен регион. В продължение на 3 дни те ще получат знания относно стартирането на собствен бизнес в сферата на туризма, необходимите основни управленски и комуникационни умения и провеждането на маркетинг и реклама на дейността.
За кандидатстване е необходимо да изпратите своя автобиография до 30 октомври 2020 г., на електронна поща [email protected].
Подборът на участниците ще се извърши от община Видин. Ако отговаряте на изискванията, ще бъдете поканени на интервю в периода 3-4 ноември 2020 г. 
Проект „СТЪПКИ” има за цел повишаване качеството на туристическите продукти и услуги в трансграничния регион и разработване на нови чрез повишаване на квалификацията и стимулиране на предприемачеството сред младежите.
27.10.2020, 08:20 часа
1113 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha