Само Камен Каменов иска да стане шеф на Районната прокуратура във Враца

Само Камен Каменов иска да стане шеф на Районната прокуратура във Враца Единственият кандидат за поста административен ръководител на Районната прокуратура във Враца е Камен Каменов, научи агенция BulNews. 
Kъм момента той заема длъжността зам.- председател на държавното обвинение в областния център.
„Мотивацията ми за заемане на длъжността почива на дългогодишния ми стаж в системата на прокуратурата, на професионалната ми ангажираност в конкретнтата работа по множество наказателни дела и на натрупания административен опит в управлението на Райнната прокуратура във Враца като заместник на административния ръководител. Опит, който смятам, че би бил полезен в настоящият момент, с оглед предстоящото оптимизиране на структурите на райнните прокуратури и тяхното организационно трансформиране в една обособена, активно работеща и обединена прокуратура”, се казва в концепцията на Камен Каменов.
Припомняме, че до обявяването на конкурс за председател на Районната прокуратура във Враца се стигна след като бившия ръководител Цветомила Събинска подаде оставка.  

И шефът на районната прокуратура във Враца подаде оставка, някой упорито обезглавява съдебната система

През последните месеци в съдебната система вървят силни подводни течения и няма никаква гаранция, че ВСС ще одобри кандидатурата на Камен Каменов. Подаването на документи за участието в конкурса, обаче, може и да означава, че влиятелните фактори в Прокуратурата са дали предвавително одобрение за внасянето ѝ. 
29.10.2020, 14:19 часа
3676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha