При спецакция: Ченгета спипаха двама дилъри от Козлодуй

При спецакция: Ченгета спипаха двама дилъри от Козлодуй Полицаи са хванали двама мъже с наркотици при спецакция в Козлодуй, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца. 
Вчера, по време на полицейска операция с цел противодействие на престъпления свързани с притежание и разпространение на наркотични вещества в районите на учебните завадения, в атомния град е извършена проверка в апартамент, обитаван от 25-годишен местен жител. Там били намерени съцветия с тегло около 15 грама, които при направения полеви наркотест реагирали на канабис. По случая е образувано досъдебно производство. 
В хода на същата операция, след оперативно-следствени действия, служители на реда проверили клиент на питейно заведение. При обиска на 30-годишния мъж от същия град, криминално проявен и осъждан, били намерени саморъчно направени цигари с канабис. При последвалото претърсване в жилището на мъжа са намерени и иззети 19 сгъвки, съдържащи суха зелена листна маса с тегло около 25 грама и плик с около 9 грама канабис. Той е задържан в районното управление в Козлодуй, а по случая е образувано бързо полицейско производство. 

*Снимката е илюстративна 
 
30.10.2020, 11:09 часа
1560 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha