Срамежливка съжалява, че е изпуснала Лука Йович /снимки/

Срамежливка съжалява, че е изпуснала Лука Йович /снимки/ Хърватската поп певица Хана Машич не може да си намери място от яд, че е изпуснала нападателя на "Реал" Лука Йович. Красавицата разкри, че от години има чувства към нападателя, но така и не й се удала възможност да го срещне.
“Всеки има симпатии към някого. Моите са за Йович. Харесвам го. Откъдето и да го погледнеш, той е съвършен мъж”, заяви родената в Загреб изпълнителка.
“Не се срамувам да призная, че Лука беше моят блян. Страдах мълчаливо по него. Пътищата ни така и не се пресякоха, но съм сигурна, че нашата връзка би била много луда и много страстна. Щях да му пея, каквото поиска. Но той стана баща за втори път и мога само да му пожелая щастие. Кой ми е виновен, че съм срамежлива и не упортствам”, каза още Хана, която скоро ще навърши 28 и е с пет години по-голяма от скандалния нападател на "Реал" /Мадрид/.
Вече повече от година сръбският национал има връзка с фаталната София Милошевич, през чието легло са минали редица спортисти. Заради нея той наруши карантината през март и пътува от Мадрид за Белград, за да присъства на рождения й ден. В началото на септември тя го дари със син Алексей, а Лука има и друго момче – Давид, на година и половина. Баткото е от бившата любима на футболиста.
22.11.2020, 09:00 часа
1173 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha