Стрелба в предградие на Милуоки, има ранени /снимки/

Стрелба в предградие на Милуоки, има ранени /снимки/

Осем души са ранени при стрелба вчера следобед в предградие на най-големия град в американския щат Уисконсин- Милуоки, съобщава БТА, като се позова на местната полиция. Силите на реда казаха, че стрелецът все още се издирва. Полицията била повикана по сигнал за стрелба в търговски център в предградието на Милуоки  - Уоуатоса.
„Когато пристигнахме, стрелецът вече го нямаше”, посочи в комюнике полицията, като подчерта, че опасността не е отминала и призова жителите да стоят далеч от мястото на стрелбата.
В болница са докарани осем души, единият от които - тийнейджър, казаха властите, без да уточнят доколко сериозни са нараняванията на пострадалите.  Според кмета на Уоуатоса Денис Макбрайд, цитиран от телевизия "Ей Би Си Нюз", животът им не е застрашен.
Полицията каза, че стрелецът е бял мъж на възраст между 20 и 30 и няколко години. Според в. "Милуоки джърнъл сентинъл" на мястото са пристигнали най-малко 40 автомобила на силите на реда. Шерифската служба потвърди в Twitter, че е реагирала на сигнал за стрелба и работи заедно с полицията. ФБР също е на мястото на инцидента.
 

21.11.2020, 09:22 часа
151 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha