Отвратително! 170 арестувани в САЩ за разврат и сексуална експлоатация на 13-годишна

Отвратително! 170 арестувани в САЩ за разврат и сексуална експлоатация на 13-годишна

Двегодишно разследване на полицията в Талахаси за ужасяваща сексуална експлоатация на тийнейджърка доведе до серия арести. За последните месеци са задържани над 170 души, обвинени по случая, пише bg-voice.com.
Във вторник шефът на полицейския департамент Лорънс Ревел и държавни и федерални служители обявиха резултатите от операция „Открадната невинност“, високо секретно разследване на сексуалната експлоатация на момичето, което било на 13 и 14 години, когато се случили предполагаемите престъпления.
Разследването започнало, след като полицейски служители забелязали снимки на дете, публикувани в уебсайт и рекламиращи сексуални услуги, съобщиха властите.
Служители на Special Victims Unit успели да се свържат с момичето и да си сътрудничат с нея за спасяването й.
Разследването е започнало с първите арести през юли, а последните обвиняеми са били задържани във вторник.
Разследването, за което полицейски служители отказаха дори да признаят в продължение на месеци, вероятно е било най-голямото по рода си в историята на Талахаси, каза Ревел.
Около 106 души бяха обвинени в престъпления, включително трафик на хора, развратно поведение срещу дете под 16 години и производство и притежание на детска порнография. Други 72 души са обвинени в различни престъпления, включително подбуждане към проституция.
Според минали доклади от Талахаси става ясно, че са арестувани включително университетски и държавни служители и лица с криминални регистрации.
Няколко от обвиняемите са жени, натоварени да помагат да организират платени „пиеси“ с момичето в замяна на пари.

22.11.2020, 13:23 часа
287 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha