Половината от обитателите в Дома за стари хора в Болярско са с COVID-19

Половината от обитателите в Дома за стари хора в Болярско са с COVID-19 Повече от половината от 24-те обитатели на Дома за стари хора в тунджанското село Болярско са с положителни проби за коронавирус, съобщи кметът на общината Георги Георгиев.
През последното денонощие е починала 86-годишна жена с множество придружаващи заболявания.
След извършените PCR-тестове на всички домуващи и на персонала, далите положителни резултати са изолирани от останалите, преустановена е работата на кухнята в дома. Петима души от персонала са на домашно лечение, кухненските служители работят като санитари.
Според Георгиев в социалното заведение се спазват всички противоепидемични мерки, работещите имат предпазни облекла, здравен служител преглежда всеки ден заразените.
23.11.2020, 16:18 часа
677 2
Коментари

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

23.11.2020, 23:40 часа
В КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ ПЪРВО ИЗМРЯХА ХОРАТА В ДОМОВЕТА ЗА СТАРИ ХОРА. ИМА СИ ПРИЧИНИ И СЕГА НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ И В БЪЛГАРИЯ. ТАМ В ШВЕЦИЯ ТЪРСЕЛИ КОЛЕКТИВНАТА ПРЕДПАЗНА СРЕЩА С ИМУНИЗАЦИЯТА КЪМ СМЪРТТА, ПОСЛЕ СЕ ИЗВИНИХА, МАКАР ДА РАЗБИРАТ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

23.11.2020, 23:37 часа
lДА ЖИВЕЕ НОВОТО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ВОЙНА !ДРУГАРЯТ МИНИСТЪР ГЕНЕРАЛ КРАЛЕВ НИ ПОДГОТВЯ ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ! ПРИГОТВЕ ТЕ СИ ПО ЕДИН ЧАРШАВЪ, ЗАЩОТО И НАШИТЕ И ВАШИТЕ ЩЕ ХВЪРЛЯТ АТОМНИ БОМБИ ! СПАСЕНИЕ НЯМА ! СТЕФАНЪ Д-Р Ъ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ - МАЙСТО
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha