Д-р Тодоров зове: Ето телефоните на министър Ангелов и Кунчев, обадете им се и коментирайте затварянето на държавата

Д-р Тодоров зове: Ето телефоните на министър Ангелов и Кунчев, обадете им се и коментирайте затварянето на държавата Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски съюз, призова своите приятели във фейсбук да се обадят на министър Костадин Ангелов и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев и да коментират с тях готвения тотален блокаж на държавата. За целта д-р Тодоров оповести и джиесем номерата на двамата първенци от Националния оперативен щаб, съобщи сайтът Narod.bg.
Ето какво точно написа топ медикът:
„За предлаганите от министъра Ангелов мерки, предложени всъщност от Кунчев, който не е никакъв лекар, моля да дадете вашите мнения за всяка от предложените нови и негови мерки на тел: 0887 92 07 64 Ангел Кунчев. Мненията може да са негативни или позитивни, може да ги споделите с лицето, което предлага да ви затворят бизнеса и живота и на [email protected].
Същото се отнася и за недоучилия медицина Костадин Ангелов, неговия телефон за споделяния от ваша страна на вашите мисли и чувства за ограбването ви или за вашето съпричастие с предлаганите мерки е: 0888 61 12 75, понеже ги предлага той, е може би по-важен и от Кунчев.
Аз пък съм на път да обявя гражданско неподчинение! Защо да се подчинявам на безумията на страха, насаден от същите тези хора, разобличен като страх от водещите психиатри в страната ни. Събрали сме се здравомислещи лекари в Алианса ни! Страхът не спира смъртта, страхът спира живота!
Децата от яслите ще ги гледат чиновниците от РЗИ, от детската градина тези от МЗ, а учениците ще учат онлайн, докога? Обадете им се на двамата на власт, да ги питате. Искате ли телефона на Б. Борисов, кажете само, давам и двата!“

д-р Георги Тодоров
23.11.2020, 21:21 часа
6165 3
Коментари

boi s kazmata

24.11.2020, 16:52 часа
Докато поне един от тия не свърши като чаушеско,няма да се оправи нищо!

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

23.11.2020, 23:35 часа
ДА ЖИВЕЕ НОВОТО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ВОЙНА !ДРУГАРЯТ МИНИСТЪР ГЕНЕРАЛ КРАЛЕВ НИ ПОДГОТВЯ ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ! ПРИГОТВЕ ТЕ СИ ПО ЕДИН ЧАРШАВЪ, ЗАЩОТО И НАШИТЕ И ВАШИТЕ ЩЕ ХВЪРЛЯТ АТОМНИ БОМБИ ! СПАСЕНИЕ НЯМА ! СТЕФАНЪ Д-Р Ъ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ - МАЙСТОР

Валентин Ангелов

23.11.2020, 22:15 часа
Управия ще има , само и единственно , когато се започне изби@ането им.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha