Огнен ад! Жена обгоря при пожар в дома си в Бойчиновци

Огнен ад! Жена обгоря при пожар в дома си в Бойчиновци Жена обгоря при пожар в дома си в Бойчиновци, съобщиха от полицията в Монтана.
Огненият инцидент е от вчера през нощта, около 2.30 часа. Тогава е подаден сигнал на тел. 112 от 36-годишен жител на градчето. Той съобщил за възникналия пожар в къщата му.
При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че огънят е в резултат на късо съединение на ел. инсталация в детска стая на едноетажна еднофамилна къща, с обща площ около 90 квадратни метра. При гасенето на пожара е пострадала 36-годишната съпруга на собственника. Жената е транспортирана и прегледана в Спешното в болницата в Монтана. Медиците установили, че е получила изгаряния от втора степен на ръцете и краката, като опасност за живота й няма. Пострадалата е освободена е за домашно лечение.
В резултат на пожара са нанесени имуществени щети - изгоряла е цялата постройка, заедно с около 100 кв. метра покривна конструкция, интериора на дома и вещи. При произшествието не са пострадали други хора, уточняват от полицията.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
27.11.2020, 10:50 часа
2210 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha