Пиян полицай простреля момиче в коляното в Москва, уволниха го

Пиян полицай простреля момиче в коляното в Москва, уволниха го Патрулен полицай от Москва, стрелял със служебното си огнестрелно оръжие по дете, е уволнен от московската полиция, съобщава РИА Новости с позоваване на пресцентъра на МВР на РФ. 
„Извършена е официална проверка, в резултат на която служителят е уволнен от органите на вътрешните работи“, се казва в съобщението.
По думите на очевидец късно вечерта той чул женски викове за помощ. Според пострадалото момиче нападателят е приятел на баща й. Първоначално той стрелял във въздуха и след това прострелял детето в коляното.
"По това време мъжът се върна с някаква жена, очевидно майката на момичето - и двамата бяха много пияни. Казах им, че идват линейката и полицията. Като чу това, мъжът каза, че е от полицията и сам ще реши всичко. Заедно с жената вдигнаха момичето и го завлякоха във входа. Тя се съпротивляваше, крещеше, болеше я, коляното й беше в кръв. Три минути по-късно, след като изчезнаха във входа, момичето отново се появи на улицата, очевидно успяло да избяга. Тя едва скачаше на единия крак, след което падна. Пияната двойка отново я последва", разказа очевидецът.
В този момент пристигат полицията и линейката, като лекарите поемат пстрадалото дете, а полицаите се погрижиха за нападателя.
 
07.12.2020, 15:05 часа
683 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha