Добрата новина! Хотелски комплекс „Ариел“ в Мездра е готов, ресторантът очаква своите гости /снимки/

Добрата новина! Хотелски комплекс „Ариел“ в Мездра е готов, ресторантът очаква своите гости /снимки/ Сагата около изграждането на хотелски комплекс „Ариел“ в Мездра завърши успешно. От 7 декември собственикът на новото бижу Тони Йорданов има разрешение за ползване и най-после ще сбъдне своята мечта.
Комплексът е единственият 4-звезден хотел на територията на Северозападна България. Той разполага с ресторант, 39 двойни стаи и 4 апартамента, съчетани с уютен лоби бар.
В „Ариел“ има и модерен СПА център, в който ще откриете всички необходими процедури, за да превърнете вашия престои в истинска почивка, изпълнена с незабравими емоции. В него може да ползвате фитнес, парна баня, солна стая, зона за релакс, ледена стая, джакузита, шоково ведро и масажи. На процедурите в СПА центъра могат да се насладят не само гостите на комплекса, а и външни посетители, като на тяхно разположение има и просторно кафене.
За интериора на комплекс „Ариел“ собственикът му се е доверил на професионални и смели дизайнерски решения, които категорично го превръщат в новото бижу на туристическия бизнес в Северозапада.
Това е една и от най-сериозните инвестиции в Мездра за последните години, като с отварянето на хотела ще бъдат подсигурени 30 нови работни места.
На 21 декември ресторантът първи ще отвори врати, когато се очаква да отпаднат мерките, въведени срещу разпространението на коронавируса. Заведението разполага с 200 места, като те са съобразени с изискванията на противоепидемичните мерки в страната.
Заради наближаващите Коледни и Новогодишни празници ресторантът вече приема резервации за приятното им прекарване. Неговите гости ще могат да се насладят на изтънчения вкус от приготвената храна и специално отношение от любезния персонал. А за доброто им настроение е подготвена празнична програма, както и диджей.
За резервации може да се обадите на тел: 0888395015.
16.12.2020, 08:50 часа
10623 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha