Циганско правосъдие! Пребиха жестоко фелдшер от Спешна помощ в Роман

Циганско правосъдие! Пребиха жестоко фелдшер от Спешна помощ в Роман Жесток побой е бил нанесен над фелдшера С.П. от филиала на Спешна помощ в Роман. Извършителите са пациент и негов роднина от скандално известната фамилия Лисиците, която е замесена при почти всеки скандал в града.
Инцидентът е станал този следобед, съобщава БТВ.
Пациент с болки в корема търси помощ, дежурният фелдшер го преглежда, бие му инжекция, преценява, че състоянието му не е тежко и го насочва към личния лекар. Именно това отключва агресията на пациента. Започват обиди, заплахи, псувни и когато фелдшерът се опитва да се обади на полицията, е нападнат от пациента и неговия племенник. Дежурният лекар се е опитал да помогне, но е бил избутан.
„Видях дежурния фелдшер да се кара с един от циганите в града. Сдърпаха се двамата, след което фелдшерът влезе да се обади по телефона на полицията. След малко братята цигани нахлуха вътре и му нанесоха побой. Ритаха го с крака в лице, по трупа, после с юмруци”, разказа очевидецът д-р Адриан Стоянов.
След това пациентът и неговият племенник още веднъж се връщат и пак нападат фелдшера.
Пристигналите полицаи задържали двамата биячи.
С.П. е бил откаран към врачанската болница, за да бъде освидетелстван.
18.12.2020, 21:01 часа
5200 2
Коментари

Рокера

21.12.2020, 20:02 часа
Крайно време е да изгоним тая сган от държавата си, човекоподобни маймуни с 2 пръста урина в главите всместо мозък. Трябва да направим така че още от родилното да излизат стерилни, иначе няма да имат край тези изроди скапани черни

Леле Мале

18.12.2020, 21:36 часа
тия лисици ли са чакали ли са не знам, само знам, че постоянно правят проблеми в Роман, а тая скапана държава не се взима в ръце, последно насякоха с мачета едно младо момче охранител и въпреки записите от камерите, нищо не стана.https://zovnews.com
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha