Генади Манчев: Бях оклеветен от болна жена, лекувана в Психодиспансера във Враца /снимки и видео/

Генади Манчев: Бях оклеветен от болна жена, лекувана в Психодиспансера във Враца /снимки и видео/ Генади Манчев твърди, че е бил оклеветен от болна жена, която е била лекувана в Психодиспансера във Враца.
Младият мъж дойде в редакцията на медията ни с леля си Гена К., за да представи своята гледна точка за скандала с 19-годишния болен тийнейджър от ж.к. „Сениче“ Тихомир Ангелов. 

Майка изплака пред BulNews: Циганин тормози и заплашва с убийство във Враца болното ми дете /снимки/

Мирослава, синът й и Генади са съседи в бл. 201 във врачанския квартал. Той сподели, че от години живущите в него имат проблеми с болната майка и детето й. По негови думи момчето, което е с умствена изостаналост, драска колите на хората, хвърля с камъни по тях и ляга върху капаците им. Той разказа още, че преди около месец Тихомир си събул панталоните пред малки деца от квартала, за което бил подаден сигнал в полицията. При пристигането на униформените момчето започнало да буйства и да посяга на служителите на реда.  
„Гонеше децата и с нож, искаше да ги наръга. Взема им и стотинките, за да си купува бира“, каза Генади. 
Той разказа, че Тихомир е обръщал контейнерите за смет, за да не могат да минават колите. 
Генади бе категоричен, че никога не е заплашвал по никакъв начин нито момчето, нито майка му Мирослава. 
„Тази жена е болна, и двамата са лекувани в Психодиспансера и имат проблеми. Мирослава твърди, че мъжът й е шейх и всички хора от блока трябва да й плащат наем, защото всичко е нейно. Синът й постоянно показва среден пръст на хората без да има причина за това“, каза още той. 
Лелята на младия мъж Гена К. заяви, че със съседите от блоковете 201 и 202 в квартал „Сениче“ са събирали подписка няколко пъти, за да се справят с проблемното семейство. Тя разказа, че хора от блока се страхуват да живеят в домовете си заради тях, а наскоро Мирослава и Тихомир са счупили входната врата на семейство с малко дете без да има причина за това.
„Дори такситата не искат да идват пред блока заради тях, шофьорите се страхуват“, заяви Гена К. 
По техни думи това не е първата агресивна проява на майката и болният й син. Те споделиха, че именно Мирослава е жената, заплашила с пистолет бременната жена в тролей на спирката на 26 блок във Враца. 

Извънредна ситуация! Четири патрулки обградиха тролей във Враца, жена извади зареден пищов /снимки/

„Има и оръжие и всички видяхме какво се случи. Няма да спрем да събираме подписки, за да може тези хора да ни оставят на мира. Тормозят целия квартал и са опасни“, казаха Генади и леля му. 
 

  
09.01.2021, 08:50 часа
10076 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha