Тома Томов: Бащата е бил бракониер, по това време е смазвал оръжието си

Тома Томов: Бащата е бил бракониер, по това време е смазвал оръжието си

Няма какво да се разбере повече, важно е да се разбере какво точно се е случило, заяви дядото на загиналото дете в Мездра Тома Томов. 
Зловещата част на това престъпление е опитът за неговото прикриване от цялото семейството, каза още той. Негови приятели му разказали, че майката командва, тя давала съветите.
Не знам дали децата са били сами. Разказаха ми, че бащата се занимава професионално с бракониерство, ходел е да ловува и точно в този период - между 4 и 5 чaса, е смазвал оръжието си. Имал е самоделки и какви ли не уродливи оръжия. Аз не съм знаел. че е имал такъв арсенал, но знам че някой близък е укрил арсенала. Не знам също дали разследващите са намерили оръжието, от което е стреляно, каза Томов.
Обяснението ми е - когато едно семейство има оръжие, то трябва да положи големи усилия да го обезопаси. Явно това не е направено. Ако случаят беше класически - двете деца си играят, трябваше да се обадят в полицията, тя да дойде и да помогне на детето. Но зловещото в това престъпление е последващото - опитът за прикриване.
Трета версия има, която хората не я знаят, но нея няма да я споделя, каза Томов.
Не мога да разбера защо майката, която е основен двигател в това семейство, не е прибрана. Аз ще търся сметка на полицията защо се манипулира общественото мнение с версии за пиратка, посочи още дядото. 

11.01.2021, 09:09 часа
6345 3
Коментари

:(

11.01.2021, 16:41 часа
Томата е олицетворение на прехода - прокурор от малък град,съмнително и по партийна линия станал олигарх. На много хора е напакостил циганския му клан,но никой не заслужава подобно нещо.Жалко за детенцето.Дано виновните си получат заслуженото

Баце

11.01.2021, 10:56 часа
Една въшка по- малко от главата на българина..

toma

11.01.2021, 09:38 часа
a kolko firmi sas zadaljeniq prehvarli toma tomov
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha