След трагедията в Мездра! Някой се опитва да компроментира разследването на смъртта на 8-годишния Томи

След трагедията в Мездра! Някой се опитва да компроментира разследването на смъртта на 8-годишния Томи Накой се опитва да компроментира разследването на смъртта на 8-годишния Томи от Мездра, установи проверка на агенция BulNews.
След трагичната случка, която се разигра около 17.30 часа миналия петък, в местен сайт започна да изтича чувствителна вътрешна информация по случая, което е недопустимо, тъй като това може да даде аргументи на защитата на обвиняемия да поиска от съда ново досъдебно производство.  
Първо бе съобщено за съмения, че атипично оръжие е убило внука на бившия прокурор и депутат от „Коалиция за България“ Тома Томов. Вчера пък излезе информация, че задържаният за постоянно в ареста мъж не е бил в къщата по време на инцидента, а след него е давал инструкции по телефона, за да бъдат прикрити доказателства по случая. 
След направен рентген на детето уж било установено, че дробовете му са пълни с оловни частици, големи около 1-2 милиметра. В същия материал се твърди, че частиците може да са от куршума, който се е разпръснал при сблъсъка с тялото и частиците му са попаднали в кръвоносната система, а оттам и в белия дроб. 
В същия сайт се появи и твърдението, че според хората в Мездра е възможно семейството, в чиито дом стана инцидентът, да се готви да напусне страната.
Не е изключено целта на изтеклата информация е да манипулира общественото мнение и то да бъде настроено в определена посока, която устройва досъдебното производство. Въпросът е кой го прави и защо?
Изтичането на чувствителната информация по досъдебно производство с голям обществен интерес е недопустимо и е необходимо новият окръжен прокурор на Враца Владимир Сираков спешно да запуши теча. Шефът на МВР във Враца старши комисар Янко Янколов също трябва да озапти разследващите, които работят по тежкия криминален случай, да престанат да пеят като хористи от "Бодра смяна". 
13.01.2021, 08:50 часа
6119 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha