Извънредно! Младеж от Вършец се размаза в ТИР на Е-79 между Враца и Монтана, линейка лети към болницата /снимки/

Извънредно!  Младеж от Вършец се размаза в ТИР на Е-79 между Враца и Монтана, линейка лети към болницата /снимки/ Младеж от Вършец е пострадал при тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути край село Бели извор.
Лек автомобил "Мерцедес", управляван от млад водач от курортния град, който е пътувал към Монтана, е навлязъл в насрещното и се е забил челно в движещия се към Враца полски ТИР. 
Ударът е бил толкова силен, че тежкотоварната машина е изхвърчала в крайпътното дере. Предницата на немското возило е напълно размазана, а по ТИР-а също има материални щети. И двата еърбега на "Мерцедес"-а са излезли при зверския удар. Инцидентът е станал пред очите на полицейски патрул, който е бил на мястото и е оказвал съдействие на екип на АПИ при ремонт на голяма дупка на пътя.  
При сблъсъка е пострадал младият водач, на който спешните медици в момента оказват първа помощ на място и той ще бъде транспортиран към лечебно заведение. 
На мястото има два екипа на полицията, които работят по изясняване на причините за произшествието. 
Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като движението се осъществява само в едната пътна лента с пропусквателен режим. 
13.01.2021, 11:45 часа
7847 1
Коментари

Пецо БМВто

13.01.2021, 13:49 часа
Карам си БМВто и не ме ебе за вас, момчета!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha