Кметът на Мездра и председателят на Общинския съвет честитиха празника на рожденичките Кътовска и Минева /снимки/

Кметът на Мездра и председателят на Общинския съвет честитиха празника на рожденичките Кътовска и Минева /снимки/ Кметът на Мездра Иван Аспарухов и председателят на Общинския съвет Яна Нинова поздравиха инж. Николинка Кътовска, заместник-кмет „Стратегическо планиране, устройство на територията и инфраструктурни проекти“ и Нели Минева, заместник-кмет „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ по случай техния рожден ден.
Аспарухов подари на двете рожденички от името на Община Мездра по една роза и картини от скандинавски мъх, дело на флористката Ина Ценова, с пожеланието да са живи и здрави, обичани и годините все така да не им личат.
Яна Нинова също поздрави двете дами от името на институцията, която представлява, и им подари по едно саксийно цвете гардения - символ на доверието, надеждата и приятелството. Освен здраве, тя им пожела да имат много сили и енергия, за да могат двата стълба на местното самоуправление - Община Мездра и Общинският съвет, да продължат да работят успешно заедно.
Кътовска и Минева благодариха за хубавите пожелания и почерпиха своите гости.
 
21.01.2021, 13:38 часа
410 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha