"Бойни спортове Монтана" доминира в центъра на София

"Бойни спортове Монтана" доминира в центъра на София Отлично започна 2021 година за трима състезатели на "Бойни спортове Монтана". Мартин Иванов, Леонид Тодоров и Даниел Евгениев спечелиха срещите си от четвъртото издание на елитните професионални серии "Pro Grappling Invitational (PGI).
В този смесен турнир по бразилско жиу-житцу и граплинг, който се проведе в спортната залата на националния стадион „Васил Левски“, бяха поканени най-добрите български бойци.
Крак повлече Мартин Иванов, който се наложи по точки над Любослав Велев (Twisted jiu-jitsu). Леонид Тодоров пък се разправи с представителя на GFTeam Bulgaria Тодор Желязков. Бургазлията, който през лятото участва в риалити шоуто „Игри на волята“, бе победен също по точки. Една от най-интересните битки от програмата бе в кат. до 88 кг между европейския шампион без кимоно на IBJJF Даниел Евгениев и Владислав Кънчев (Tiger sport MMA), сочен не без основание за един от най-добрите ММА бойци в България. Дани спечели по точки и затвърди доминацията на Северозападния монтански клуб в турнира.
„Не мога да не съм доволен и щастлив от това, което направиха днес Марто, Лео и Дани. Поздравления и за опонентите ни, както и за всички участници в турнира. Поздравления също така и за организаторите и техните спонсори, които подкрепят нашия спорт“, заяви треньорът на "Бойни спортове Монтана" Николай Цоков-Колето.
 
31.01.2021, 10:25 часа
953 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha