Николай Атанасов от "Бойни спортове Монтана" стартира с победа в професионалната ММА /снимки/

Николай Атанасов от "Бойни спортове Монтана" стартира с победа в професионалната ММА /снимки/ С успех започна участието си на професионалния ринг състезателят на "Бойни спортове Монтана" Николай Атанасов.
На проведения в Бургас турнир „Битката за доковете“ възпитаникът на треньора Николай Цоков-Колето победи Денислав Хаджиев. Неговият съперник е вицевропейски шампион от Букурещ 2018 г. и носител на бронзов медал от шампионата на Стария континент в Рим през 2019 г.
„Не сме търсили никога лесни противници и за това искахме да стартираме срещу сериозен такъв. Преминахме през много тежка подготовка, която за съжаление не успяхме да проведем така, както искахме, но важното е, че успяхме“, заяви треньорът на "Бойни спортове Монтана".
Николай Атанасов е четирикратен републикански шампион на България по ММА. Заради  пандемията от Covid-19 той така и не успя  да участва на европейско или световно първенство и заедно със своя треньор прие предизвикателството да продължи състезателната си кариера на професионалния ринг. Николай Атанасов е първия профи състезател на Монтана в съвременния ММА. За Гала вечерта в Бургас, организирана от Real Pain, той получи лична покана от Христо Чапанов.
„Искам да благодаря на Ники, че стисна зъби и беше по два пъти на ден с мен в залата, на хората от отбора ми, който помогнаха за подготовката му, на нашите семейства, че ни изтърпяха през тези три месеца тренировки и разбира се на всички наши приятели, които не спират да ни подкрепят“, каза още Николай Цоков-Колето.
31.07.2022, 14:30 часа
2030 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha