Изправят пред съда шофьор, заплашвал служители и повредил "паяк" в София

Изправят пред съда шофьор, заплашвал служители и повредил "паяк" в София Софийска районна прокуратура предаде на съд обвиняем за хулиганство и повреждане на чужда движима вещ, съобщиха от прокуратурата.
Обвинителният акт срещу обвиняемия С. М. е за това, че повредил противозаконно чужда движима вещ - специализиран автомобил за репатриране на МПС, като нанесъл щети на две скоби на обща стойност 736.96 лева, собственост на Център за градска мобилност, както и за това, че извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.
На 21.03.2019 г. около 22 ч. обвиняемият С. М. паркирал автомобил на ул. „Ген. Стефан Тошев“ в София, като го качил с четирите гуми на тротоарната площ.
На 22.03.2019 г. около 8.36 ч. К. В. и М. С. изпълнявали служебните си задължения към Център за градска мобилност по репатриране на неправилно паркирали автомобили. Придвижвайки се със служебния автомобил те забелязали неправилно паркиралия автомобил на обвиняемия. М. С. спрял специализирания автомобил и уведомил инспектор от наказателен паркинг, който му дал позволение за репатриране на автомобила. 
Служителите направили необходимите снимки, поставили скоби на четирите гуми на автомобила на С. М. и започнали да разпъват крана над него. В момента, в който М. С. разпънал крана, обвиняемият се появил, отключил автомобила си и го привел в движение, при поставени 4 скоби на гумите. С. М. започнал да вика към служителите, потеглил напред, след което назад с автомобила, в резултат на което две от скобите, получили изкривявания и станали негодни за употреба.
След това обвиняемият слязъл от автомобила си и започнал да обижда и да заплашва К. В. и М. С. с думите: „Ще ви немеря на улицата и не знаете какво ще ви направя“. На място пристигнали служители на 06 РУ-СДВР, които заварили обвиняемия да заплашва служителите на Центъра за градска мобилност.
По случая било образувано досъдебно производство. Предстои делото да продължи в Софийски районен съд.
02.02.2021, 15:18 часа
672 1
Коментари

Паяк заяк и т.н

02.02.2021, 19:39 часа
Тия с тези паяци, на колко хора изпотрошиха автомобилите, ама никой не им търси отговорност на тях, а видиш ли тук в случая човек им бил строшил тения Репатрак и айде на съд, а за тях съд кога?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha