Край на чакането! Хотелски комплекс "Ариел" в Мездра отваря врати на 11 февруари /снимки/

Край на чакането! Хотелски комплекс "Ариел" в Мездра отваря врати на 11 февруари /снимки/ Единственият 4-звезден хотел в Северозападна България – „Ариел“ в Мездра, започва работа на 11 февруари и очаква първите си гости.
Преди дни собственикът Тони Йорданов е получил разрешително за ползване и така вече няма пречка новата придобивка да заработи. Следващият четвъртък бижуто на Северозапада отваря врати и започва да пише нова история на туризма в тази част на страната.
Заради предстоящия Св. Валентин от управата на хотела са подготвили специални пакети за желаещите да празнуват в "Ариел".
За интериора на хотелския комплекс собственикът му се е доверил на професионални и смели дизайнерски решения, които го превръщат в истинско бижу.
Инвестицията от близо 7 000 000 лева ще разкрие 30 нови работни места, благодарение на което Мездра ще бъде отбелязана на картата на хотелиерския бизнес в страната.
Хотел „Ариел“ ще предложи истински лукс на клиентите си в 39 стаи: двойни, единични и луксозни. На разположение на гостите са и 4 апартамента, които ще задоволят и най-претенциозните посетители. Отделно от това е помислено и за онези, които биха дошли заради тиймбилдинг или обучения – за тях са изградени две зали: малка от 8-10 места и голяма с капацитет за 50-60 души.
„4-звездният хотел „Ариел“ е върхът, който започнах да катеря през октомври 2018 г., когато беше направена първата копка на обекта. Трябваше да съобразим с измененията в нормативната база, за да отговорим на изискванията. Преди дни получихме разрешение за ползване на хотел 4 звезди. Вълнувам се, защото искам да отговорим на очакванията на клиентите“, разказва най-успешният бизнесмен в Мездра Тони Йорданов.
Ресторантът е първото място, на което на клиентите ще им секне дъхът. Освен стил, подчертан от светещи колони, на всеки ценител ще му стане изключително приятно от възможността да опита от уникална крафт бира. Тя ще се лее от монтираната мини пивоварна. Техниката е австрийска и предлага пиво, приготвено по класическа технология. Засега марката на бирата е тайна, макар че от Тони Йорданов може да се очакват и изненади в тази посока.
„Направени са 72-часови проби и така всеки посетител ще може да опита от бирата ни, с която ще се гордеем“, уверен е бизнесменът.
Капацитетът на ресторанта е от 200-250 места. За приятната обстановка в него вече се носят легенди и затова са започнали записванията за сватби и балове. И за да се разбира, че клиентът е най-важният, той ще може да наблюдава какво се случва в басейна, чието дъно е отворено.
Водното съоръжение е гордостта на комплекс „Ариел“. С размери от 25 на 12.5 метра той ще бъде търсено място за плаж през лятото.
„Планираме да го покрием и така да може да се използва целогодишно. Благодарение на отоплителната ни система, ще можем да си го позволим, а клиентите ни да му се насладят независимо дали навън е 30 градусов пек или е минус 15 градуса“, казва с гордост инвеститорът.
„Никъде в България няма басейн със стъклени плочи на пода. Нашият е уникален, а през нощта клиентите на ресторанта ще наблюдават безплатно водно-светлинно шоу“, разкрива една от тайните на хотел „Ариел“ щастливият собственик.
Но това не е всичко – в СПА центъра се предлагат още много изкушения. Гостите на хотела могат да използват сауна, парна баня, солна стая, зона за релакс, ледена стая, джакузита, шоково ведро с ледена вода, масажи и фитнес с ултрамодерни уреди. На процедурите в СПА центъра могат да се насладят и външни посетители, като на тяхно разположение има и просторно кафене.
„Хотелът е една мечта на нашето семейство. Тя започна като идея през 2007 г., когато беше проектиран първият корпус – изградихме хипермаркет „Ариел“. Благодарение на него в Мездра не влезе чужд хипермаркет, а се даде път на местния бизнес. Беше трудно, но си заслужаваха усилията. Инвестираме от 30 години в община Мездра – в различни проекти, благодарение на което имаме около 200 заети с бизнесите ни хора“, разказва собственикът на новото бижу.
„Вече има интерес към хотела. Очакваме и корпоративни клиенти от региона и от цялата страна, защото ще предложим доста високо качество“, заяви още Тони Йорданов.
Тези, които искат да прекарат приятно почивката си в хотелски комплекс „Ариел“ или да организират своето корпоративно събитие, могат да направят своята резервация на тел.: 0910/93696, 0910/93656 и на мобилен номер: 0886906997.
04.02.2021, 08:50 часа
10804 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha