Нещо става! Човек лежи в кръв в центъра на Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Нещо става! Човек лежи в кръв в центъра на Враца, линейка лети към болницата /снимки/ Линейка долетя в центъра на Враца заради пострадал човек, видя първо репортер на агенция BulNews.
Спешната кола бе извикана, за да окаже помощ на паднала жена. Тя се разхождала по пешеходната зона на областния център, по-известна като Пробива. На около 65-годишната жена й прилошало и се строполила на плочките, близо до пешеходната пътека на ул. „Кръстьо Българията“. При падането тя си е ударила главата, като цялото й лице е обляно в кръв.
Свидетели веднага се обадили на тел. 112. Пристигналият екип медици натовариха пострадалата в спешния автомобил и я транспортираха в местната болница, където ще й бъдат направени допълнителни прегледи.

 
04.02.2021, 13:06 часа
8443 2
Коментари

Враца

05.02.2021, 07:13 часа
БВчера щях да се пребия така са се надигнали пред Суми плочките и много са така. Опасни са много.Ако се случи ще съдя общината.

Баце Леко

04.02.2021, 16:17 часа
От голямата пешеходна в посока СУМИ, плочките са тука има тука нема. И още толкова са се разхлопали, че това с падането и прилошаването ще стане ежедневие не само за 60+ годишните.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha