Ударни проверки! Полицията в Берковица разкри 7 престъпления, има задържани

Ударни проверки! Полицията в Берковица разкри 7 престъпления, има задържани Полицията в Берковица е разкрила 7 престъпления, съобщиха от пресцентъра на МВР в Монтана.
Вчера е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност на територията на районното управление в Берковица. Униформените са извършени проверки на 37 МПС, 41 лица, 7 обекта, 6 лица от криминалния контингент и е издирен свидетел по досъдебно производство, обявен за общодържавно издирване.
В хода на акцията са разкрити 7 престъпления и са образувани 2 досъдебни производства и едно бързо производство.
В полицейския арест на полицията в Берковица са задържани 46-годишен автор на взломна кражба в местния кв. „Раковица”, откъдето отнел ръчен циркуляр; 27-годишен жител на берковския кв. "Заряница”. В неговата пощенска кутия до входната врата на апартамента е иззета бучка от 1 грам амфетамини, а от апартамента – ел. везна и следи от амфетамини. Същия ден на ул. „Берковска река” той бил заловен да шофира лек автомобил „Ровер“ 620 под въздействието на наркотични вещества.
В полицейския арест е задържан и 30-годишен водач на лек автомобил "Мерцедес“ А160, управлявал под въздействието на канабис по ул. „Александровска” в Берковица. В хода на акцията е разкрит 43-годишен извършител на палеж от Замфирово, който запалил дървена барака на 14 февруари в землището на селото.
При осъществения контрол на пътя са съставени 6 акта и 3 фиша по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
24.02.2021, 12:18 часа
1573 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha