Напред и нагоре! Иван Аспарухов обяви собственика на хотел „Ариел“ Тони Йорданов за „Инвеститор №1“ в Мездра /снимки/

Напред и нагоре! Иван Аспарухов обяви собственика на хотел „Ариел“ Тони Йорданов за „Инвеститор №1“ в Мездра /снимки/ Кметът на Мездра Иван Аспарухов обяви бизнесмена Тони Йорданов за „Инвеститор №1“ в града, видя репортер на агенция BulNews.
Това се случи снощи по време на коктейл, организиран по повод Деня на отворените врати на хотелски комплекс „Ариел“. Новото бижу на туризма в Северозапада отвори врати преди броени дни и вече е хит сред ценителите на красивото и полезното.
Това бе причината собственикът на „Ариел-ТН“ ЕООД Тони Йорданов да покани на чаша вино архитекти, проектанти, конструктори и всички останали, които имат съществен принос в изграждането на хотела. Сред гостите имаше и представители на бизнес и политическия елит в региона.
Официалната част започна с кратко експозе на Тони Йорданов, който описа дългия път от идеята за изграждането на хотела, до неговата реализация.
Пред събралите се гости Иван Аспарухов обяви, че за първи път в общината се връчва сертификат за „Инвеститор, клас В“ и той е щастлив, че го получава собственикът на „Ариел“, който влага своите средства от близо 30 години в железничарското градче. Само последната му инвестиция е за около 7 000 000 лева, като това не са последните пари, които той ще остави в Мездра.
Специални благодарности към домакините поднесе и създателят на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров, който подчерта огромната подкрепа, която оказва Тони Йорданов за съхраняване на българския фолклор.
След официалната част всички гости имаха възможност да разгледат новия хотел и да се убедят лично в неговите 4-звездни екстри.
04.03.2021, 10:29 часа
4793 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha