Жените с тези имена печелят всеки мъж за секунди

Жените с тези имена печелят всеки мъж за секунди Психолози са забелязали, че звукът на името на човек много силно влияе при първо впечатление по време на запознанство. Психолози от Канада, след поредица от експерименти, стигнаха до заключение, че името на човек всъщност играе основна роля за това какво впечатление ще си изгради човек за вас. Различните букви в комбинация формират и характера на самия собственик. Експертите са съставили топ 4 списък с имена на момичета, които още в първите 5 секунди са способни да спечелят мъжкото сърце и то само заради произнасянето на названието си. Ето кои са те:

Полина
Има разногласия относно произхода на това име. Според една от версиите, то идва от древногръцки и се превежда като "безплатно", според друга произлиза от латинския и означава "Скромно". Това название се носи от дами, които са родени да създават впечатление за кхрехкост. Тези дами обаче израстват независими и са си самодостатъчни. Хората около тях са очаровани от волевия им характер, съчетан с невероятна чувственост и женственост. Мъжете искат да се грижат за такава жена, да я ценят и да я защитават.

Мария
Това еврейско име се смята за едно от най-често срещаните по цял свят. Превежда се като "Желано, "тъжно", "спокойно". Обикновено това име се носи от добронамерени и весели жени, които често успяват ей така да оплетат главата на мъжете. Както в детството си, така и в по-зряла възраст. Мария изглежда крехка, но всъщност е много страстна и своенравна натура. При първа среща тя покорява мъжете със своята женственост и предизвиква у тях желание за защита. След това ги привлича още повече показвайки скритите си неочаквани страни.

Ирина
Според една от версиите това е името на древногръцката богиня на плодородието - дъщерята на Зевс и Темида - Ейрена. Превежда се като "мир". Момичетата, получили това име, са много активни и лесно заразяват околните с ентусиазма си. В зряла възраст те са независими жени, които са готови да защитават мнението си, но умеят да признават и когато грешат.  Ирина е много любопитна и обича живота, има плам в душата й, който привлича мъжете като мухи на мед.

Лариса
Това е доста по-нетрадиционно име. От латински то се превежда като "Чайка", а от гръцки като "сладка жена". Може би това обяснява и факта, че мъжете биват силно привлечени от дами с това име. Те са личности с особен чар, съчетават оптимизъм, жизненост, чувство за хумор и имат лек характер. Трудно е да ги обидите с каквото и да било, защото не са докачливи.
08.03.2021, 10:00 часа
728 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha