Спипаха украинец и 17-годишна с наркотици в Бургас

Спипаха украинец и 17-годишна с наркотици в Бургас В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 10 мъже, сред които един украински гражданин и едно 17-годишно момиче. Образувани са седем бързи производства и четири преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.
Най-характерните случаи са свързани със задържането на 26-годишен мъж от село Оризаре, в чийто дом служителите от Районно управление - Несебър намерили и иззели 32 станиолови свивки със суха зелена тревна маса (марихуана).
36-годишен постоянно пребиваващ в Несебър украински гражданин, в когото при извършването на личен обиск са намерени и иззети няколко пликчета с кафеникаво и бяло кристалообразно вещество (метамфетамин). При претърсване в дома на украинеца, разположен в несебърския комплекс "Черно море 2", са намерени и иззети плик със суха тревна маса (марихуана) и две пликчета и кутийка, съдържащи кафеникаво кристалообразно вещество (метамфетамин).
06.03.2021, 16:24 часа
997 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha