Пияният шофьор от смъртоносната катастрофа в Бяла Слатина прегазил и жената на починалия мъж /снимки/

Пияният шофьор от смъртоносната катастрофа в Бяла Слатина прегазил и жената на починалия мъж /снимки/

Пияният шофьор от смъртоносната катастрофа в Бяла Слатина прегазил и жената на починалия мъж.  Припомняме, че случилото се е от снощи, а за него съобщи първо BulNews.

От последните минути! Пиян шофьор предизвика смъртоносно меле в циганската махала на Бяла Слатина

Водачът минал поне 40 километра от селото, в което живее до града, в който заради домашно насилие от него избягала жена му. Той дори имал ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга, но я пренебрегнал.
На улицата в Бяла Слатина връхлетял с висока скорост и буквално помел трима души – случайно преминаващ по улицата 53-годишен мъж, който починал на място и две жени, които вървели с него.
Едната жена, която е съпруга на загиналия мъж, е в тежко състояние. Тя е настанена в болницата във Враца. Другата жена е със счупен крайник. Тя се намира в болницата в Бяла Слатина.
„Човекът е дошъл, засилил се е с колата си и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и ги е прегазил втори път”, коментира Георги Георгиев – племенник на загиналия.
„Прегазил е майка ми, баща ми и е тръгнал наред да прегазва и другите, но му попречила една врата и оградата. Иначе той да е пребил още десетина човека”, каза Илиан Богданов – син на загиналия мъж и тежкопострадалата жена.
Шофьорът е задържан.
Повече подробности очаквайте от днешния бюлетин на полицията във Враца.

09.03.2021, 08:45 часа
5237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha