Река Лиляшка бара се превърна в нерегламентирано сметище /видео/

Река Лиляшка бара се превърна в нерегламентирано сметище /видео/ Река Лиляшка бара се превърна в нерегламентирано сметище, научи агенция BulNews. 
Тя се намира между врачанските села Чирен и Лиляче. Пътуващ в района мъж е заснел видео на бунището и го е публикувал във фейсбук. На него ясно се вижда, че покрай реката и във водата се намират всякакви "находки". Там могат да се открият гуми от камиони, стари мебели, строителни и битови отпадъци.
Той сподели пред наш репортер, че проблемът със замърсяването е от около година. Боклуците се изхвърлят от недобросъвестни жители на близките села, което с времето е превърнало реката в нерегламентирано сметище. 
"Ужасното в случая е, че дори да бъде почистено това място, съзнанието на тези, които са причинили това няма да се промени", "Ганьо няма равен", "Човешката глупост е безгранична", написаха под поста възмутени местни жители.  
Наложително е инспекторите от РИОСВ във Враца да заслужат заплатите си, като оптимизират своята дейност и започнат да налагат санкции на замърсителите. 

19.03.2021, 08:50 часа
2264 1
Коментари

plei

19.03.2021, 20:47 часа
В тоя край не живеят хора а същества по-мръсни и от свинете
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha