Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 12 МИР-Монтана се срещнаха с жителите на Лом /снимки/

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 12 МИР-Монтана се срещнаха с жителите на Лом /снимки/ При спазване на всички противоепидемични мерки с грижа за здравето на хората кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 12 МИР-Монтана се срещнаха с жителите на Лом.
На представянето на приоритетите пред ломчани присъстваха водачът на листата Ирена Димова, Илия Лазаров, Стефан Панталеев, д-р Христо Кастрев, инж. Красимира Каменова, Владимир Владимиров, Десислава Димитрова, Алекси Тодоров, Полин Николаева, Николай Цоков, кметът на града Георги Гаврилов и президентът на футболния "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски.
"Винаги, когато идвам тук, на брега на Дунава, изпитвам приятното чувство, че Лом е един древен, възрожденски и европейски по дух град. Изцяло съм съпричастна и подкрепям усилията на кмета д-р Георги Гаврилов, на общинските съветници, на кметовете на кметства, защото още в първата година от техния мандат, въпреки крайно неблагоприятните условия, породени от пандемията и сериозния финансов недостиг, който наследиха, те доказаха, че работят за едно по-добро бъдеще на община Лом.
Да, аз и моите колеги през следващите четири години ще работим за решаването на всички тези нерешени проблеми:
- Изграждане на пречиствателна станция за отпадни води и поетапна канализация.
- Изграждане на довеждащ водопровод от Добри дол до Лом и рехабилитация на градската водопроводна мрежа.
- Основен ремонт на второкласните републикански пътища.
- Разширяване индустриалната зона със съвременен логистичен парк.
- Газификация на града.
Днес ние отново заставаме пред вас с ясното съзнание, че ни очаква още много работа, но и със самочувствието, че през последните години правителството помогна и направи много за развитието на Северозападна България, но и трябва още много да се направи за община Лом.", заяви Ирена Димова.
"Благодаря на правителството на Бойко Борисов за това, че само за последните 8 месеца за община Лом бяха отпуснати допълнителни средства от държавния бюджет в размер на над 6.5 млн. лева.
С асфалтиране на пътя за Промишлена зона-Юг започва основният ремонт на 25 улици в Лом. За 22 от тях средствата в размер на 2 782 594 лв. са осигурени от държавния бюджет с постановления на Министерския съвет в края на 2020 г. Благодаря на правителството за тази сериозна финансова подкрепа.", заяви д-р Георги Гаврилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
20.03.2021, 15:25 часа
2568 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha