Абсурд в Монтанско! Фирма „Каро Трейдинг“ остави цяла улица в село Расово без ток, хората са в безизходица /снимки/

Абсурд в Монтанско! Фирма „Каро Трейдинг“ остави цяла улица в село Расово без ток, хората са в безизходица /снимки/ Фирма „Каро Трейдинг“ остави цяла улица в монтанското село Расово без ток, научи агенция BulNews. 
За абсурдната случка в медията ни сигнализираха потърпевши от населеното място. Наскоро е започнат ремонт на пътищата в селото от фирма „Каро Трейдинг“. Преди час, на улица „Гео Милев“, шофьор на фадрома е вдигнал високо кофата на машината, която е била натоварена с асфалт и е бутнал всички лампи и поне 10 стълба. Очевидци веднага подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали два полицейски екипа.
Свидетели разказаха, че работникът, управлявал фадромата, е възрастен, но не могат да намерят обяснение за непрофесионализма му. От падането на стълбовете са счупени и портите на няколко къщи, а цялата улица е с прекъснато електрозахранване. Цяло чудо е, че при падането на тежките бетонни съоръжения няма пострадали хора.
„Имаме късмет, че времето е топло, защото много от нас се отопляват на ток, иначе щяхме да умрем от студ. Хладилници, фризери – всичко тях ще се съсипе. Никой не ни казва какво се случва, в безизходица сме“, споделиха потърпевшите, които се надяват от дружеството да поемат отговорност и скоро отново да имат ток, за да живеят нормално. 

 
01.04.2021, 15:22 часа
6160 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha