МВР-Монтана: Сериозни са материалните щети от бутнатите стълбове от фирма "Каро Трейдинг"

МВР-Монтана: Сериозни са материалните щети от бутнатите стълбове от фирма "Каро Трейдинг" Значителни са материалните щети от бутнатите стълбове от шофьор на фирма "Каро Трейдинг" в село Расово, съобщиха от МВР.
Вчера, около 14 часа, на ул. "Гео Милев", възрастен служител на фирмата повали бетонните съоражения в населеното място и остави цяла улица без ток. За случката съобщи единствено агенция BulNews.

Абсурд в Монтанско! Фирма „Каро Трейдинг“ остави цяла улица в село Расово без ток, хората са в безизходица /снимки/

По данни на МВР сигналът за инцидента е постъпил около 14.30 часа в Участък Медковец. Обадилият се заявил, че при ремонт на пътя 60-годишен служител на фирма "Каро Трейдинг" повалил 10 железобетонни стълба с товарен автомобил „ДАФ” със софийска регистрация. При бутането на бетонните съоражения, собственост на електроразпределителна компания са нанасени значителни материални щети. При падането им са повредени и портите на две от къщите.
Местопроизшествието е посетено от служители на Участък Медковец и „Пътна полиция” при районното управление в Лом. Служителите на реда тествали водача за употреба на алкохол, като резултатът бил отрицателен.
Извършен е оглед и образувано досъдебно производство, а нанесената щета е в процес на изясняване, уточняват от МВР. 
02.04.2021, 10:38 часа
3220 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha