Инж. Десислава Тодорова поздрави медиците по случай професионалния им празник

Инж. Десислава Тодорова поздрави медиците по случай професионалния им празник Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците по случай Международния ден на здравето и здравния работник. 
Ето пълния текст без редакторска намеса: 

УВАЖАЕМИ МЕДИЦИ,
Изразявам своите най-сърдечнии поздрави и благопожелания по 
случай 7-април Международния ден на здравето и здравния работник.
Повече от година лекарите медицинските специалисти работят в условията на коронавирусна пандемия. С висок професионализъм и отдаденост те продължават да стават по тъмно, да лекуват и да се грижат за своите пациенти денем и нощем, в делник и празник и когато са успели да събрат нови сили, и когато са преуморени. Пренебрегвайки себе си и своите семейства героите в бяло продължават борбата на фронта с невидимия враг. Хората все повече осъзнават незаменимата роля на медицинските специалисти, като гарант за настоящето и бъдещето на всички нас и на нашите деца.
Изпълвате с все по голям респект и уважение ръководители и участници в медицинските екипи. Медицинските професии са немислими без взаимодействието на всички нива, включително и без участието на пациентите. От началото на пандемията изпълнявайки своя човешки и професионален дълг много медици у нас се заразиха с COVID-19, дадохме свидни жертви, които ще носим в сърцата си, пред които се покланяме и чието себеотрицание ще почетем и днес. Всички ние знаем, че медицинските специалисти следват своята светла мисия с висок морал и професионализъм. Пожелавам здраве и сили на всички български медици, които са призвани да лекуват и дадат надежда, които предоставят не само лечебна терапия, но даряват на своите пациенти вяра и оптимизъм, че ще дойдат по добри дни.
Уважаеми медици бъдете здрави Вие и Вашите семейства  и се пазете!
Честит празник!

 
07.04.2021, 10:38 часа
864 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha