Бивш затворник задигна кутия с дарения за болна жена в Казанлък

Бивш затворник задигна кутия с дарения за болна жена в Казанлък Кутия с дарения бе открадната в Казанлък. В нея е имало събрани над 500 лева. Парите са за лечението на Зара Халачева, която страда от бъбречна недостатъчност.  Майка е на 15-годишно дете.
Кражбата е станала в центъра на града. Една от кутиите била поставена в заведение, чийто служители са възмутени от случилото се. Те, заедно със стотици казанлъчани, са съпричастни към кампанията, с която трябва да бъдат събрани пари за трансплантация в чужбина.
Кутията изчезнала в събота, след края на работния ден. „Тъкмо си тръгвах от работа. Крадецът беше в заведението. Хората тук го познават. Издебнал е подходящ момент - вижда се как се оглежда, взема кутията и си тръгва. Колегите са сигнализирали в полицията в момента, в който са разбрали за кражбата”, заяви Кирил Димитров, служител в заведението.
Крадецът е разпознат като Карло - криминално проявен мъж. Лежал е в затвора и за убийство. От полицията заявиха, че той е установен, но все още не е задържан, защото се укрива. Обявен е за общодържавно издирване.
13.04.2021, 14:18 часа
261 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha