Напрежение във Враца! Намериха полугол мъж да лежи в двор на къща /снимки/

Напрежение във Враца! Намериха полугол мъж да лежи в двор на къща /снимки/ Напрегната ситуация се разигра тази сутрин във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Жител на областния град немерил полугол мъж да лежи в двора на къщата му на ул. „Хан Аспарух“ №9. Врачанинът излизал от дома си около 8.30 часа, когато забелязал необичайната гледка. Потресеният от видяното веднага подал сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигали полиция и линейка.
Медиците установили, че около 60-годишният мъж е жив, но силно мирише на алкохол. Пияният обяснил пред униформените, че е от Борован и няма никаква представа къде се намира и какво прави в двора на къщата.
С общи усилия полицаите и лекарите успели да го натоварят в линейката, за да бъде транспортиран до местната болница, където ще бъде подложен на обстоен преглед.
Собственикът на имота е категоричен, че не познава този човек, никога го е виждал и не знае защо е избрал неговия двор да си полегне.
 
14.04.2021, 10:57 часа
10926 2
Коментари

две по сто

14.04.2021, 20:44 часа
Пиян мъж звъни на звънеца.Отвътре женски глас:кой е?Мъжът отдоло пита :извинете мъжът ви вкъщи ли е?Жената отговаря-не.мъжът,а може ли да слезете да видите дали не съм аз мъжа ти?

12

14.04.2021, 20:19 часа
Бако спел по Очи, а из гъзърете му един глис се подигнал....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha