Само в BulNews! Заловените контрабандни цигари във Враца са на мъжа на Гергана Русинова, арестуваха го

Само в BulNews! Заловените контрабандни цигари във Враца са на мъжа на Гергана Русинова, арестуваха го Заловените вчера във Враца контрабандни цигари са на съпруга на общинския лидер на АБВ Гергана Русинова, научи ексклузивно агенция BulNews.
По-рано днес от областната дирекция на МВР съобщиха официално за проведена акция на Сектор „Противодействие на икономическата престъпност”, при която са били открити 68 000 къса цигари от различни марки без български акцизен бандерол. В специално изграден тайник в имот във врачанските лозя е имало още 34 600 къса цигари без български акцизен бандерол.

Удар на полицията! Тарашиха вила във врачанските лозя и апартамент, намериха контрабандни цигари /снимки/

Разследване на медията ни установи, че вилата е собственост на 49-годишния Борис Русинов, когото залавят за пореден път с нередовни цигари. През 2017 г. семейството бе хванато във Враца отново в крачка, за което писа единствено агенция BulNews.

Мълния! Арестуваха с контрабандни цигари общинския лидер на АБВ във Враца и мъжа й /снимки/

Тогава Борис Русинов не бе задържан по медицински причини, а Гергана Русинова заяви пред разследващите, че не е знаела какво превозват в джипа.
При вчерашната акция обаче, той е арестуван, заедно с още трима свои съучастници.
По случая в районната прокуратура е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 234, ал. 1 от НК.
23.04.2021, 13:01 часа
14968 1
Коментари

Петър

23.04.2021, 13:30 часа
Тая е вирнала нос до небесата, вместо да се засрами. Много арогантна личност.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha