Секс пози за мъже, които си падат по дупета

Секс пози за мъже, които си падат по дупета По-голямата част от господата на планетата си цицомани. Освен това те са и по-лесно разпознаваеми. Достатъчно е срещу тях да има жена с пищен гръден кош и слюнката им се проточва до земята. Въпреки това мъжете, които са по-големи фенове на дамските дупета, получават цялото забавление на секса. Има толкова много позиции, които за карат една жена да се чувства фантастично, но господата дупемани са тези, които обират каймака.

1. Пеперуда
Пеперудата е подобна на обърнатата каубойка само че жената не върши цялата работа. Докато яздите партньора си, дръжте краката си сгънати и ръцете на дивана, за да е по-лесно. Важното е тялото ви да е малко над неговото, за да може той да сложи ръце на талията ви и да прониква все по-дълбоко за по-осезаем оргазъм.

2. Обърната каубойка
Седнете с гръб към него, а за бонус точки го направете пред огледало. Така хем ще наблюдава движението на гърдите ви, хем вие ще може да виждате неговата реакция.

3. Танц в скута
Накарайте го да седне на стол. Танцувайте с гениталиите си около главата на пениса му, дразнейки го колкото се може по-дълго. Галете члена му със задника си, а когато повече не може да търпи, ще връхлети във вас със силата на парен чук.

4. На стената
Облегнете се на стената с ръце, сгънете кръста напред и го накарайте да ви го подаде отзад.

5. На две
Наведете се над леглото, така че гърдите ви да опират в чаршафите. Ако няма в близост креват, и первазът на прозореца ще свърши работа.

6. Седнете на лицето му
Въпреки че не включва проникване, това е идеална поза за мъжа, който си пада по дупета и за жените, които обожават а ги задоволяват с език.

7. Задна прашка
Приказна възможност за дупеманите. Ако обичате да бъдете доминирани от партньора си и от по-грубото проникване, това е само за вас.

8. Вилица
Легнете по корем и го накарайте да се настани между затворените ви крака. Много мъже обичат тази позиция, защото тя е суперстегната и те виждат и усещат задника ви в цялата му светлина.
03.05.2021, 11:00 часа
1847 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha