Поздрав от кмета на Берковица по случай Гергьовден

Поздрав от кмета на Берковица по случай Гергьовден Кметът на Берковица Димитранка Каменова отправи поздрав по случай Гергьовден. 
Ето пълния текст без редактроска намеса: 

"Честит Гергьовден!
На днешния ден, 6 май, отбелязваме един от най-големите християнски празници. Църквата почита нашия духовен закрилник Свети Георги Победоносец.
Днес е и национален празник, Ден на храбростта и Празник на Българската армия, както и празник на земеделците и фермерите. Днес свеждаме глави пред храбростта, героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници. На този ден почитаме паметта и на всички онези българи, дали живота си за свободата и независимостта на България.
Гергьовден е един от най-големите пролетни празници, носи в себе си радостта и надеждата за успешна и плодотворна година, копнеж за по-добър живот.
Община Берковица честити празника на всички, които носят героичното име Георги и на българите, които са свързани с българската войска. Нека Свети Георги Победоносец закриля всички и да ни дава здраве и благополучие, вяра, сили и надежда за един по-добър утрешен ден!
Честит празник!".
06.05.2021, 13:10 часа
701 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha