Краси Каракачанов обикаля Гърция, търси къща на брега около Неа Перамос

Краси Каракачанов обикаля Гърция, търси къща на брега около Неа Перамос Шкембе войводата Красимир Каракачанов обикаля Гърция в търсене на луксозен имот, който да закупи с кешираното по време на своето министерстване в отбраната. Новината съобщи журналистът Димитър Байрактаров, който взриви фейсбук с разкрития около лидера на МВРО:
„Вчера получихме сигнал и снимки от наши съграждани, че бивш военен министър е обикалял района на Кавала, Гърция и оглеждал апетитни имоти около залива на снимката. Други наши източници твърдят, че същият министър се е легитимирал на ГКПП с дипломатически паспорт. Поради тази причина днес изпратих заявление за предоставяне на информация до Външно министерство, с което искам да ме информират за следното:
– Колко от министрите на правителството “Борисов 3″ имат издадени дипломатически или служебни паспорти и колко и кои продължават да ги ползват и на какво основание?“, написа журналистът във фейсбук и прикачи снимка към поста си.
Наша проверка установи, че снимката е от известното курортно селище Неа Перамос, което на двайсетина минути път от Кавала. 
„Вчера няколко пъти търсихме по телефона бившия военен министър за коментар, но той не отговори“, пише още Байрактаров.
10.06.2021, 11:18 часа
772 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha