Срам за пагона! Шефът на полицията в Хасково се крие от уволнение с болнични

Срам за пагона! Шефът на полицията в Хасково се крие от уволнение с болнични Директорът на полицията в Хасково Ангел Цанков се крие от уволнение с болнични, научи агенция BulNews.
Цанков заема длъжността от месец ноември 2013 г. и е „преживял“ няколко министри на вътрешните работи и няколко служебни кабинета. В града се коментира, че най-сетне се е появил читав министър, макар той и служебен /за сега/, и е дошло време разделно за шерифа на Хасково. Да, ама не! 
Ангел Цанков претърпял ПТП преди изборите през април 2021 г., и след като надушил, че шерифството му приключва, започва да се разболява за дълги периоди от време уж заради последствия от произшествието. Запознати със стратегията му коментират, че навярно се надява да бъде назначен по-подходящ за него министър на вътрешните работи.
Жената /поредна/ с която сега съжителствува г-н Директора, случайно е председател на ОС Хасково. Съвсем случайно нейният баща, д-р Тянков, макар и пенсионер отдавна, работи в МБАЛ Хасково, където заема отговорна длъжност в местната ТЕЛК. Те, точно от там, на шерифа Цанков му удължават отпуските по болест, без да е ясно до кога.
А че Цанков отдавна е за изритване не само от директорското кресло, но въобще и от структурите на МВР, това е до болка известно на област Хасково. На всички е известно неговото благосъстояние, мнозина знаят за участието му в ТИР-паркингите /единия – на бившето военно летище Узунджово, другия – непосредствено преди ГКПП Капитан Андреево/, от които прибира значителен дял и пр и пр… Това, което се опитва да стори настоящият министър Бойко Рашков, е безуспешно, защото няма на кого да връчат заповедта за уволнение. Цанков се крие! 
Той явно няма дори доблестта на тези, които излязоха „случайно“ в дълъг, неплатен отпуск, точно когато назначиха новия министър. Но същите се появиха и с чест поеха ударите на съдбата. Но това не важи за наглия шериф на Хасково. 
На това се надяват и Истинските полицаи от ОД МВР Хасково се надяват да дойде Видов ден и компрометираният им директор да бъде уволнен от системата на сигурността. 
На това се надява и обществеността в областния център...
14.06.2021, 09:16 часа
3845 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha